mandag den 2. december 2013

Snus .....

Igen i dag var min far og mor på farten. De skulle til Sverige sammen med min menneske søster, fordi min far skulle købe snus. Jeg ved ikke om det kan oversættes rigtig til mine udenlandske blogvenner, men det er sådan noget tygge tobak min far bruger. Vi kan ikke købe den slags tobak i Danmark, så vi er nødt til at køre til
 Sverige og købe det. Det tager ca. 1½ time at køre til Sverige, fra hvor vi bor.

Derfor blev jeg kørt ud til min allerbedste sultne ven Benn for at blive passet. Det var faktisk Benn's menneske søskende og deres far som skulle passe mig, for de kom tidligt hjem fra skole og arbejde, og så skulle vi ikke være alene hjemme så lang tid.

Benn's ældste menneske storebror har faktisk også en blog som min mor engang imellem læser. Den handler om pc gadget og spil, men hvis I har lyst til at besøge den ville det være fantastisk. Han er ret ny til det her med blogging. Linket kommer her: Gadget/spil anmeldes . Han har forøvrigt lagt et smukt billede af mig på sin blog, fordi jeg var på besøg.

De startede med en kop kaffe på McDonalds. Godt jeg ikke var med!!
Og da min far stadigvæk ikke kan gå så godt, blev han siddende på McDonalds mens min mor og menneskesøster kiggede efter jule gaver.

Ved frokost tid fik de noget lækker mad. Min far fik kjötbuller. Det er svenske frikadeller. Min mor og søster fik noget Indisk mad som var lidt stærkt. Uhm jeg elsker simpelthen stærkt og krydret mad.
  Det er min fars mad               
Min mors mad.
 Efter maden kiggede min mor og søster på sko. Min mor elsker simpelthen sko. Det gjorde jeg også da jeg var lille, men nok ikke på den samme måde som min mor. Hun blev i hvert fald sur når jeg tyggede på dem.
Dem har min far købt til min mor i julegave!! Sshh, hun ved det vist ikke.
Udenfor storcentret hvor de købte ind, var der en mand der solgte juletræer. Det var rigtigt hyggeligt syntes min mor.
Juletræerne udenfor storcentret.
Da de kom hjem spiste vi aftensmad sammen med Benn og hans familie, og min far var lykkelig fordi han havde fået disse her:
Snus
Puh ha siger jeg bare.

2 kommentarer:

 1. Voff, ... Tack för att du tittade in på min Blogg!
  Jag och min matte blev jätteglada :-)
  Känner igen det där med snus ... Doftar inget vidare!!!
  Min Husse han snusar ... Jag busade lite med honom förra veckan :-)
  Tog hans snusdosa och gömde den under bordet.
  Kunde inte låta bli att bita lite på den också, ... VoffeliVoff från Stina

  SvarSlet
 2. Hej. Jag tyckte också att det är jätte bra, att hitta en blogven i sverige. Jag tar inte gerne min papas snusdosa, for så nysar jag.
  Jag svinger med svansen og gir et voffelivoff tilbaka.

  SvarSlet

Jep, smid lige en kommentar, så bliver jeg glad.
Hi. I will be thrilled if you throw me a comment.